محل تبلیغات شما

فعالیت مداوم عملیات شست و شو در لاندری هتل ها بسیار پرهزینه و زمان بر است، اما در بسیاری از موارد نیز تجهیزات لاندری مورد نیاز آنها متناسب با تعداد اتاق ها نیست طبق گفته مارسلا آرسینیگاس معاون ارشد موسسه مشاوره و خدمات شست وشو، بسیاری از هتل ها (با اندازه متوسط 200 تا 450 اتاق) فاقد تجهیزات لازم جهت مدیریت بخش لاندری هستند و در نهایت چرخه شست‎وشوی آنها طولانی ترو پرهزینه تر میشود.

در طول یک دهه گذشته، میزان استفاده از پارچه ها در اکثر هتل ها به طور چشمگیری افزایش یافته، اما ظرفیت ماشین های شست وشو هم چنان ثابت باقی مانده است. آرسینیگاس میگوید حجم پارچه های 20 سال گذشته را میشد با سه ماشین رخت شویی شست، اما امروزه هتل ها پارچه های بی شماری دارندکه باید هرروزه شسته شوند. همچنین در مورد خطرات به روز رسانی های نامناسب تجهیزات لاندری نیز هشدار داده است و با ذکر مثال از هتل هایی صحبت میکند که اقدام به سرمایه گذاری جهت خرید تجهیزات لاندری کرده اند، اما از خرید یک خشک کن جدید سر باز میزنند.

یک ماشین رختشویی قوی که میتواند ملحفه بیشتری را در یک بار استفاده بشوید، مشکلاتی برای یک خشکن ضعیف به وجود میاورد و موجب میشود خشکن نه تنها به خود بلکه به ملحفه ها نیز آسیب برساند. اگر یک ماشین طراحی شده برای شستشوی 100 پوند ملحفه داشته باشید، نیازمند یک خشک کن با توان خشک کردن 150 پوند ملحفه خواهید بود.

ملحفه ها زمانی که مرطوب هستند دارای وزن بیشتری میباشند. یک خشکن ضعیف تر زمان بیشتری را برای خشک کردن صرف میکند، موجب استهلاک ملحفه ها در طول فرایند خشک کردن میشود و در نهایت آنها را از بین میبرد. بنابراین میبایست تعیین ظرفیت دستگاه ها را یک مهندس کار بلد محاسبه کند. تیم فنی و مهندسی آکروپارس آماده خدمات دهی برای محاسبات مشخصات فنی دستگاه و فضای لاندری میباشند.

گرگ فولر مدیر بخش داخلی شرکت تولید کننده پارچه میگوید بزرگ ترین دشمن پارچه حرارت است.

اتو کاری اشتباه یک ملحفه موجب تغییر رنگ آن خواهد شد. به علاوه اگر خشکن بسیار ضعیف باشد، حرارت کمتر موجب فشار و کشیدگی در الیاف پارچه میشود. یک حرارت متوسط برای دوره های طولانی نیز بزرگ ترین دشمن پارچه به حساب می آید. حتی زمانی که یک هتل دارای تجهیزات مناسب باشد، آموزش افراد موضوعی حیاتی است، زیرا کارگران بخش رخت‎شوی خانه معمولا دارای ضریب جا به جایی و تغییر بسیار بالایی هستند. فولر میگوید دستور العمل های شست و شوی برای ملحفه ها اغلب به طور صحیح رعایت نمیشود، حتی اگر دستورالعمل ها به تفضیلی به کارمندان ارائه شود.

وی می افزاید کارمندان بخش رخت شوی خانه ممکن است زمان اتوکشی و خشک کردن را تغییر دهند، از این رو نیاز آموزش مجدد آنها احساس میشود.

فرایند شستشو معمولا به چهار مرحله تقسیم میشوند: آب، موادشوینده شیمیایی، شستشو و زمان.

اگر در یکی از این فاکتور ها تاخیر ایجاد شود، نظیر استفاده بیشتر از مواد شوینده و یا ماشین آلات پیچیده، هر کدام از سه فاکتور دیگر تحت تاثیر قرار میگیرند.

یک ماده شوینده جدید میتواند به طور بالقوه نیاز به آب گرم برای شست وشو را کاهش دهد، به این معنی که انرژی کمتری به ازاء هربار شست و شو مصرف میشود. اما در هنگام استفاده از یک تکنولوژی جدید و در صورتیکه کارمندان حین تغییر فرآیند شست وشو ناموفق باشند، تمامی این صرفه جویی ها بی نتیجه خواهد ماند. مواد شوینده جدید آکرو پارس دقیقا مطابق استاندارد هایی طراحی شده اند که ضمن رساندن کمترین آسیب به البسه نرمی انها را حفظ کنند و موجب مصرف کمتر آب شوند.

 

بسیاری از هتل ها نسبت به این که آیا در هزینه کلی ناشی از مجموع قبوض آب و برق و غیره آن صرفه جویی رخ میدهد یا خیر، بی اطلاع هستند.

تمامی موارد در قبض های هتل ها به صورت کلی درج میشوند، از این رو مدیران هیچ اطلاعی نسبت به هزینه های جداگانه قبوض ندارند. آنها باید مصرف واقعی آب و انرژی قبل از اعمال راهکار های صرفه جویانه را متوجه شوند.

چگونه هزینه های لاندری را کاهش دهیم ؟

ارائه برنامه های خاص و مجزا برای استفاده از تجهیزات لاندری

این قدم ساده جهت کاهش هزینه های رفاهی (نظیر اب و برق) و نیروی انسانی بدون هیچ تاثیر منفی بر تجربه میهمانان است. مدیریت میتواند یک برنامه خاص را برای میهمانان تعیین کند که طبق میل شخصی آنها ملحفه ها و حوله ها هر روز شسته شوند یا خیر،  این روش از برنامه ریزی موجب کاهش حجم شست شو به میزان 17 درصد میشود و عمر ملحفه ها را افزایش میدهد.

آموزش کارمندان برای کار با تجهیزات لاندری

کارمندان هتل نسبت به پرتاب کردن ملحفه ها و حوله های کثیف  بسیار راحت برخورد میکنند. مدیران باید زمانی را صرف آموزش کارکنان هتل برای یادگیری نحوه کار با وسایل کنند، در غیر اینصورت بهره وری آنهابه حداقل نخواهد رسید.

انتخاب خشک کن سریع

هتلداران میتوانند از تجهیزات لاندری با خشکن سرعت بالا استفاده کنند که به شدت موجب کاهش مصرق آب در هر سیکل شست و شو میشوند به علاوه این نوع ماشین ها زمان خشک شدن ملحفه را کاهش میدهند، زیرا ملحفه ها با رطوبت کمتری وارد مرحله خشک کردن میشوند.

البته دستگاه هایی که بتوانند در مدت زمان کوتاه تری آبگیری بیشتری انجام دهند، آبگیر های صنعتی هستند که ظرف مدت 5 دقیقه با مصرف آب کمتر تا 80-90 درصد رطوبت پارچه را جذب میکنند.

تعمیر و نگهداری تجهیزات لاندری

همه این دستگاه های مخصوص شست صنعتی اعم از ( لباسشویی صنعتی، خشکن صنعتی، آبگیر های صنعتی، اطو های پرس،اتو های غلطک و دستگاه های بخار صنعتی و.) نیازمند دانشی برای نگهداری صحیح هستند و برای بازه زمانی های مختلف باید مورد بررسی و سرویس مهندس های مربوطه قرار گیرند. این نکته مهم و تاثیر گذاری در عمر مفید دستگاه و رعایت ایمنی آنها و حتی سلامت پارچه ها میباشد.

استفاده از آب سرد

فرایند های شستوشوی جدید با آب سرد میتواند موجب کاهش مصرف آب به ازا هر شستشو شود و زمان جا به جایی ملحفه را کم کنند. برخی منابع نشان میدهند این روش میتواند منجر به کاهش مصرف کلی آب به میزان 40درصد در مقایسه با سیکل های شست وشوی سنتی شود. به علاوه استفاده از آب سرد موجب صرفه جویی چشمیگیر در قبض های هتل خواهد شد.

شست وشوی آسان تر

از ملحفه هایی استفاه کنید که شستشوی آنها آسان تر باشد. این انتخاب موجب کاهش میزان آب مصرفی و زمان خشک کردن خواهد شد.

جهت مشاهده مقالات بیشتر و همچنین توضیحات کامل تر به وبسایت akropars.com مراجعه نمایید.

لباسشویی صنعتی هوشمند

4نکته مورد اهمیت در هتل ها

تکنیک های صرفه جویی انرژی در لاندری هتل

های ,ها ,ملحفه ,یک ,هتل ,شست ,ملحفه ها ,تجهیزات لاندری ,هتل ها ,خشک کردن ,استفاده از

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

paria69000